Με το σύγχρονο έργο της βραβευμένης Καταλανής συγγραφέως Μάρτα Μπουτσάκα, Τα κορίτσια δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο (Les nenes no haurien de jugar a futbol), το Θέατρο VERSUS κάνει πρεμιέρα της νέας θεατρικής περιόδου 2012-2013, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, στο Θέατρο ΕΝΑ Λεμεσού (Β΄ Δημοτική Αγορά).

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, η Άννα, ένα κορίτσι δώδεκα χρόνων, η Λίδια, μια νεαρή γυναίκα 29 χρόνων και ο Τζουζέπ, ένας άντρας 56 χρόνων, βρίσκονται βαριά τραυματισμένοι στην εντατική. Στην αίθουσα αναμονής, οι δικοί τους άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντητα ερωτήματα, μυστικά, ίντριγκες, ανατροπές, αποκαλύψεις, αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό, σ’ ένα παιγνίδι αυτογνωσίας… σ’ ένα πόλεμο νεύρων.

Ποια σχέση έχουν τα τρία πρόσωπα του ατυχήματος μεταξύ τους; Πώς και γιατί βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και προς τα πού ταξίδευαν; Γιατί κανένας από τους τρεις δεν είχε μιλήσει για την ύπαρξη των άλλων δύο;

Η Μάρτα Μπουτσάκα υπογράφει μια ιστορία για την κρίση των συναισθηματικών και κυρίως των οικογενειακών σχέσεων στη σύγχρονη εποχή και με θέμα το πόσο λίγο ξέρουμε το «δικό μας άνθρωπο».

Συντελεστές:
Μετάφραση από τα καταλανικά: Μαρία Χατζηεμμανουήλ & Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνικά–Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου
Σχεδιασμός φωτισμών: Ανδρέας Χριστοδουλίδης
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ιωάννου

Διανομή: Νάντια Χαραλάμπους (Μητέρα), Μάνος Γαλανής (Τόνι), Παντελίτσα Μαυρογιάννη (Σάρα)

Παραστάσεις:
Λεμεσός:
Θέατρο ΕΝΑ Λεμεσός (Β’ Δημοτική Αγορά)

Επίσημη πρώτη παράσταση:
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ημερομηνίες Παραστάσεων:
26, 27 Νοεμβρίου και 3, 5, 7, 8, 9, 10 Δεκεμβρίου 2012

*Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8.30μ.μ.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: τηλ.: 96 458399