«…Μπαίνουμε σ ένα σούπερμαρκετ. Παίρνουμε ένα καρότσι. Το σπρώχνουμε και κοιτάμε τα εμπορεύματα στα ράφια. Η σκέψη μας γράφει την λίστα. Το μάτι μας γυροφέρνει. Πολυκοσμία. Πιθανόν κάποιο καρότσι να κτυπήσει στο δικό μας……΄΄Ω! Συγνώμη!΄΄. ΄΄Παρακαλώ΄΄…..Μας προκύπτει ένα νέο πρόσωπο……..ίσως μια περιπετειούλα συν φθηνές αγορές.

Γίνεται delete στα σκύβαλα; Κάντε την βόλτα σας στον σκουπιδότοπο. Εκεί, 3Ος σκουπιδόδρομος, στην γωνία, μένει η Ιουλιέτα από χθες το βράδυ. Κοντοσταθείτε. Ακούστε το χαχανητό της. Κρατείστε την μύτη σας και το στόμα σας κλειστό για μισό λεπτό. Κοιτάξτε την από κοντά. Δεν αισθάνεστε σαν ένας νέος Σαίξπηρ; Προσοχή μην σας πάρει χαμπάρι. Έτσι και αντιληφθεί ηδονοβλεψία τον κυνηγά μέχρι να τον σκοτώσει. Κι άντε να αποδείξεις την αθωότητα σου στο δικαστήριο των σκυβάλων……χρειάζεσαι μάρτυρες. Θεατές! Ποινικό δίκαιο. Και εκεί!

Ο Ρωμαίος δεν αυτοκτόνησε! Έγκυρες πληροφορίες τον φέρουν να έχει κάνει εγχείρηση ιστορικής απαλλαγής(τελευταία μόδα, στον τομέα του βιοτεχνολογικού μύθου, με την υιοθέτηση της οποίας το πρόσωπο δεν γνωρίζει από που ήρθε) και πρόσφατα διορίστηκε μάνατζερ σε γνωστή εταιρία top-models. Μελετητές αναφέρουν ότι ονομάζεται πλέον Κύριος(το Κ κεφαλαίο) Ρωμαίος και αυτή η αλλαγή δεν φαίνεται να είναι άσχετη με το ότι πλέον δεν μπορεί να ερωτευτεί…….»

Δεδομένα της παράστασης:

Συγγραφέας: Παντελής Γεωργίου
Σκηνοθεσία/Μουσική Επιμέλεια: Μαρίνος Ανωγυριάτης
Σκηνικά/ Κοστούμια: Μέλπω Νεοκλέους
Κίνηση: Αριάννα Οικονόμου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Παίζουν: Μαρία Φιλίππου, Χάρης Ευριπίδου, Νούλλα Θεοφυλάκτου