Μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε η παιδική σκηνή του Θεάτρου VERSUS με το έργο Ένα δέντρο που το λένε Νικόλα του Δημήτρη Ποταμίτη επανέρχεται από το Σάββατο 18/10 και για 6 μόνο παραστάσεις στη Λεμεσό, στο Θέατρο Ένα.

Σε κάποια γειτονιά της Ελλάδας ζουν τέσσερις δυστυχισμένοι άνθρωποι. Ο Στρατηγός Φαταούλας, η θεατρίνα η Σαμπρίνα, η φτωχή και άρρωστη κυρία Πηνελόπη και το δεντράκι ο Νικόλας. Ο καθένας τους θέλει να βρει κάτι για να γίνει ευτυχισμένος. Ο Παραμυθάς του έργου λοιπόν, αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να βρουν το νέκταρ της ευτυχίας. Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά αλλάζοντας ο ίδιος πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Και παιδιά… να είστε έτοιμοι γιατί θα χρειαστεί και τη δική σας βοήθεια. Το έργο είναι ένας ύμνος στις μεγάλες αξίες της ζωής, που δεν είναι άλλες από την αυτογνωσία, τη φιλία, την ειρήνη και φυσικά την αγάπη. Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι καμιά φορά ξεχνάνε τα ωραία και σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Ο Δημήτρης Ποταμίτης έγραψε το έργο αυτό το 1998 ελπίζοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Κι εμείς θέλουμε να θυμήσουμε στο κοινό αυτή του την επιθυμία, φωτίζοντας τις ψυχές όλων μας με την παράστασή μας.

Συντελεστές της παράστασης

Συγγραφέας: Δημήτρης Ποταμίτης

Σκηνοθεσία: Νάτια Χαραλάμπους

Μουσική: Ειρήνη Κακογιάννη

Χορογραφίες: Νάταλι Αμμάν

Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου

Φωτισμοί: Χρίστος Χαραλάμπους

Αφίσα: Μέλπω Νεοκλέους

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Νάταλι Αμμάν Χάρης Αριστείδου Μελίντα Ιακωβίδου Παντελίτσα Μαυρογιάννη Έφη Χαραλάμπους

Ημερομηνίες Παραστάσεων: ΛΕΜΕΣΟΣ (Θέατρο Ένα) – Κρατήσεις 96458399

18/10 Σάββατο 2.30 μ.μ.

19/10 Κυριακή 11 π.μ.

1/11 Σάββατο 2.30 μ.μ.

2/11 Κυριακή 11 π.μ.

8/11 Σάββατο 2.30 μ.μ.

9/11 Κυριακή 11 π.μ.